Workshops

Wil je ook graag meer leren over tiffany of glasfusen? Dat kan!

Op dit moment geven we alleen nog workshops op maat voor maximaal twee personen. We hopen vanaf 1 maart 2023 ook grotere groepen te kunnen ontvangen in ons nieuwe atelier.

Een workshop volgen kan voor een hele dag (10.00 tot 16.00 uur) of voor een halve dag. (10.00 tot 13.00 uur). Een workshop is inclusief koffie en thee, bij een hele dag is er ook een lunch inbegrepen.

Fusen: Je maakt een werkstuk van maximaal 30 x 30 cm. Denk hierbij aan een raamhanger of bv een tuinprikker. Het werkstuk gaat 1 x in de oven. Wil je een schaal maken (dat is 2x in de oven)? Dan betaal je een toeslag van 6 euro.

Tiffany: We hebben een aantal voorbeelden die goed te doen zijn voor een beginner. Hier kan je dan tijdens de workshop 1 of 2 van maken.

De kosten voor een hele dag zijn € 90,- per persoon en voor een halve dag € 55,- per persoon. Wil je een groter werkstuk maken of heb je al een ontwerp in je hoofd? Neem dan voorafgaand aan de workshop even contact met ons op. Dan kunnen we kijken of jouw idee haalbaar is binnen de tijd en of er extra kosten bij komen.

Wil je hier een afspraak voor maken of wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@glaskunstgroningen.nl of bel naar 06-21226407.

Als de bouw van het nieuwe atelier klaar is komen we met een uitgebreider programma van workshops en meer.