Workshops en lessen

Zelf aan het werk met glas? Dat kan!

In ons gezellige atelier kan je een workshop volgen op één van de vaste workshopdagen of kiezen voor maatwerk. Een workshop is inclusief materiaal (en koffie, thee en iets lekkers).

Fusen: Je maakt een werkstuk van maximaal 30 x 20 cm. Denk hierbij aan een raamhanger of bv een tuinprikker. Het werkstuk gaat 1 x in de oven. Wil je een schaal maken (dat moet 2x in de oven)? Dan betaal je een toeslag van 6 euro.

Tiffany: We hebben een aantal voorbeelden die goed te doen zijn voor een beginner. Hier kan je dan tijdens de workshop 1 of 2 van maken.

Wil je een groter werkstuk maken of heb je al een ontwerp in je hoofd? Neem dan voorafgaand aan de workshop even contact met ons op. Dan kunnen we kijken of jouw idee haalbaar is binnen de tijd en of er extra kosten bij komen.

Workshop op maat

Een workshop op maat kan je bespreken voor minimaal twee personen en maximaal zes, maar mocht je nou net met een groepje van zeven zijn dan kan dat ook nog wel. Een workshop op maat kan voor een halve dag (2,5 à 3 uur) of voor een hele dag (10.00 tot 16.00 uur).

Een halve dag kost €55,- euro, een hele dag €97,50.

Wil je de dag extra bijzonder maken? Dan kunnen we aan het einde van de workshop ook een borrelplank, high-tea, high-wine of zelfs een whiskey proeverij erbij regelen. Neem voor de kosten even contact met ons op. Een workshop op maat is het best telefonisch te regelen.

Vaste workshopdagen

Je kan op deze dag  alleen of met een groepje komen (minimaal 3, maximaal 6 personen). We beginnen met uitleg en koffie of thee en gaan daarna aan het werk. Je kan kiezen voor Tiffany of glasfusen.

De kosten zijn 55,- euro per persoon. Dit is inclusief uitleg en materiaal.

Dinsdagavond  19.00 – 21.30 uur

Donderdagochtend 10.00 – 12.30 uur

Aanmelden via e-mail info@glaskunstgroningen.nl 

De Glasklas

Heb je een workshop gevolgd en wil je nog verder leren? Koop dan een Glasklaskaart! Je kan een kaart kopen voor 4, 6 of 8 lessen. De lessen zijn exclusief materiaal.

4 lessen           € 85,-
6 lessen           € 125,-
8 lessen           € 160,-

Je kan alleen een glasklaskaart kopen als je een workshop hebt gevolgd of al ervaring hebt met één van beide technieken.

Wil je meer informatie of je aanmelden voor een workshop of de glasklas? Stuur dan een e-mail naar info@glaskunstgroningen.nl of bel naar 06-21226407.