Workshops

Wil je ook graag meer leren over tiffany of glasfusen? Dat kan!

In ons gezellige atelier kan je een workshop volgen voor een hele dag (10.00 tot 16.00 uur) of voor een halve dag (tijd in overleg). Een workshop is inclusief koffie en thee, bij een hele dag is er ook een lunch inbegrepen.

Fusen: Je maakt een werkstuk van maximaal 30 x 30 cm. Denk hierbij aan een raamhanger of bv een tuinprikker. Het werkstuk gaat 1 x in de oven. Wil je een schaal maken (dat moet 2x in de oven)? Dan betaal je een toeslag van 6 euro.

Tiffany: We hebben een aantal voorbeelden die goed te doen zijn voor een beginner. Hier kan je dan tijdens de workshop 1 of 2 van maken.

De kosten voor een hele dag zijn € 90,- per persoon en voor een halve dag € 55,- per persoon. Wil je een groter werkstuk maken of heb je al een ontwerp in je hoofd? Neem dan voorafgaand aan de workshop even contact met ons op. Dan kunnen we kijken of jouw idee haalbaar is binnen de tijd en of er extra kosten bij komen.

Workshop op maat

Een workshop op maat kan je bespreken voor minimaal drie personen en het liefst maximaal zes, maar mocht je nou net met een groepje van zeven zijn dan kan dat ook nog wel.

Wil je de dag extra bijzonder maken? Dan kunnen we aan het einde van de workshop ook een borrelplank, high-tea, high-wine of zelfs een whiskey proeverij erbij regelen. Neem voor de kosten even contact met ons op.

Een workshop op maat is het best telefonisch te regelen. Bel naar 06-21 22 64 07

Geplande workshopdagen

Je kan op deze dag  alleen of met een groepje komen (minimaal 3, maximaal 6 personen). We beginnen met uitleg en koffie of thee en gaan daarna aan het werk. Je kan kiezen voor Tiffany of glasfusen.

De kosten zijn 55,- euro. We beginnen om tien uur en we zijn ongeveer 3 uur bezig.

Data:

  • 24 maart
  • 4 april
  • 14  & 23 juni

Je kan je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@glaskunstgroningen.nl. Wil je in de mail even aangeven op welke dag je wil komen?

Wil je meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@glaskunstgroningen.nl of bel naar 06-21226407.